?...preco_nie...?

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Anonymný konflikt

Nejaký inteligent mi napísal, že som patetický, tak aby som ho nesklamal. Hej a ešte aj netalentovaný som. Bože, skoro som zabudol.

Niektoré veci ťažko prehryznúť. Ako anonymnú kritiku, ktorá k tomu ešte ani nie je kritikou, len úbohým urážaním. To sa potom ťažko prehĺta. Normálne by sa to v reále vyriešilo nadávkami, štuchaním a potom buď pivom alebo bitkou. No tu takéto možnosti nie sú.

Preto sa dobre uráža. A ťažko blokuje. Najmä ak sa pán ignorant aj podpísať zabudne. Pekný výmysel tá anonymita, vážne super vec. No a prečo by ma malo vlastne štvať, že si niekto potreboval uľaviť akurát na mojom blogu? Pre nič. Negatívnych komentárov mám dokopy asi dva, tak prečo sa srať?

Z princípu? Z ješitnosti? Možno len preto, že som patetický. Ako mi sám pán múdry povedal. Reagujem prehnane. A práve dnes mám takú náladu, že ani v reále by sa to neskončilo pivom, ale rozbitou hubou. Je jedno čiou.

Takže, vážený pán anonym, poprosím aspoň vyjadrenie, prečo ste to spravili. Nejaké odôvodnenie. Konštruktívna kritika sa tomu hovorí v múdrych kruhoch. Ale tak to vy isto viete, VY ste tie kruhy. Veď čo ja vám chcem, netalentovaný patetický úbožiak.

A inak, patetický pôvodne neznamená nič zlé. A zo svojej patetickosti sa smejem. Spýtajte sa riepera napríklad. Vlastne, vy sa nepýtate, vy len súdite a stínate hlavy, však? Nevadí. Nemám sa ani prečo obhajovať. Aj keby som chcel, tak s VAMI sa radšej ani nehádať.

Hip hip hurá všetkým anonymným hrdinom!


Nahnevaný mladý muž a iné to už nebude | stály odkaz

Komentáre

  1. ale no tak, preconie!
    veď anonymní sme tu prakticky všetci. šmárjajozef, sa ti čudujem, že sa tým dokážeš toľko zaoberať. vieš, na čo všetko by si mohol energiu, ktorú premrháš na sny o rozbíjaní držky, použiť? ale nemysli si, že neviem nič o tom, čo v tebe prebieha. poznám dôverne z liet minulých... a od najbližších... ojoj! :-)
    publikované: 11.04.2008 11:41:05 | autor: inťo (e-mail, web, autorizovaný)
  2. joj
    vsetci sme svojim sposobom pateticki :) patologicky pateticke javi sa mi vsak anonymne poza bucky plutie do odkazov tych ludi, ktorych patetickost ci cokolvek inšô nas vraj irituje :D

    keep writing ;)
    publikované: 11.04.2008 12:06:11 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ja súhlasím s inťom
    a týmto si tomu čo ťa tak nasrdil pomastil brucho, tak vieš čo sa hovorí::denne musíš stretnúť debila, keby čo bolo...tak si pomysli, že to bol jeden z nich.
    publikované: 11.04.2008 12:10:45 | autor: pente-sileia (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ja som to nebola :)
    totiz.. niesom nejaký inteligent :-D

    jak si sa pekne nazlostil :) ...viem, dokáže vytočiť aj anonymná kritika, keď si len vybíja zlosť.. :) ale netoto sa :)
    publikované: 11.04.2008 12:13:34 | autor: akynka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. to bude tym,
    ze nie som zvyknuty a skoro som vstaval;)
    publikované: 11.04.2008 12:22:55 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ja som tiež patetický ...
    ... že až ... ale potom vždy niekto napíše aj pekne a potom som panteotický ... akože sa dostanem na panteón ... na chvíľu to preruším ... idem si presne zistiť ... čo je panteón :))))
    publikované: 11.04.2008 12:23:21 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  7. no
    mal by si si zvyknut ze nie vsetkym sa bude pacit to, co pises. to sa ostatne ani neda. a sice je urcite prijemne citat same pochvalne reci od kamaratov, kto da nieco zo seba na web, musi byt pripraveny prijat negativne reakcie.
    publikované: 11.04.2008 14:14:03 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. aale :)
    klido pido :)... nestoji ti to za nervy
    publikované: 29.04.2008 08:48:34 | autor: faktor (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014