?...preco_nie...?

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Off the record

Ultratajné.
Vypnite diktafóny, prosím. Ďakujem. Vy tam vzadu, mohli by ste privrieť to okno, nech nás vonku nepočujú? Áno, ešte vás poprosím aj vypnúť to svetlo, ak vás to veľmi neobťažuje. Ešte raz ďakujem.

Ako ste si isto všimli, nie je to klasický príspevok. Nie, dnes je to tajné. Nech to nikto nevidí, nech to len nikto nepočuje. Musím vykonať vážne prehlásenie, ale predtým vás všetkých žiadam opustiť túto zvukotesnú miestnosť a zamknúť ma v nej. Istotne rozumiete, je to predsa tajné.

Niekedy sa prosto musí písať neviditeľným atramentom, niekedy je to tak tajné, až sa chce človeku plakať. Niekedy to nevidieť, lebo je to písané neviditeľným atramentom. Lebo len neviditeľným atramentom sa dajú zachytiť neviditeľné myšlienky!





No, tak poďte pokojne naspäť. Teraz. Rýchlo, mám na programe ešte ďalšie dve tlačovky. Nie, nezažínajte. Nahmatajte najbližšie voľné miesto a sadnite si. Pane, tam už niekto sedí! Výborne. Diktafóny vypnuté? Som rád, že ste sa zúčastnili tejto tlačovej konferencie a dúfam, že sa moje dnešné vyhlásenie neobjaví na titulných stránkach a v hlavných správach.

Ďakujem Vám za pozornosť.

A pri odchode nezabudnite odovzdať svoje zápisníky, diktafóny, fotoaparáty a mobilné telefóny pracovníkovi bezpečnostnej služby. Je to predsa tajné.

Prerastené dieťa | stály odkaz

Komentáre

  1. Porké,
    nikomu to nepoviem, naozaj!... ((-:
    publikované: 17.10.2008 09:59:16 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    to bolo take tajne, ze som sa o tom dozvedel az teraz... :D
    publikované: 15.12.2008 18:27:39 | autor: Bonaqua (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014